Otevřít menu
komíny
úvod  -  recenze

Recenze


Všechny recenze jsou dohledatelné u našich firemních profilů, je vždy uveden jejich zdroj.

Autodoprava Ondracek napsal/a:

„Spokojenost, vše proběhlo, jak mělo.“

  5. července, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Dobrý den, jsem rád, že bylo vše v pořádku. Jiří Balda-majitel.“

libor nemec napsal/a:

„perfektní servis, absolutně bez problémů. Montážníci jsou opravdoví profíci Doporučuji“

  1. července, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Pane Němec, děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že bylo vše v pořádku. Balda“

Radek Štancl napsal/a:

„Mohu jenonom pochvalit neboť jsem byl velice spokojen se vším moc děkuji.“

  1. července, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Pane Štancle, děkujeme za kladné hodnocení. Jiří Balda-majitel.“

Silvie Petrovova napsal/a:

„Naprostá spokojenost s jednáním pracovníků p.Baldy,a samozřejmě i jeho.Od zadání poptávky až po realizaci není absolutně co vytknout,montéři jsou profesionálové na svém místě a jsou schopni vyřešit i zdánlivě neřešitelné. Za mne mohu pouze doporučit. Kopecký-Trutnov.“

  30. června, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Pane Kopecký, jsme rád, že vše proběhlo v pořádku. Jiří Balda-majitel“

Matěj Kollárik napsal/a:

„„Dobrá komunikace, rychlá a profesionální realizace. Hladký průběh. Doporučuji.”“

  1. června, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Děkujeme za kladné hodnocení.“

Chalupnikova Jindriska napsal/a:

„Byli jsme velmi spokojeni. Kvalitní rychlá práce, příjemní pracovníci. Rozhodně doporučujeme. Chalupníkovi.“

  10. května, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Dobrý den, díky za kladné hodnocení.“

Lenka Krkošková napsal/a:

„Tuto firmu mohu rozhodně doporučit. Rychlá a precizní výstavba komínu a velmi příjemný personál.“

  21. dubna, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Jsme rádi, že jste byli spokojeni.“

Milan Lukavec napsal/a:

„Perfektní .“

  14. dubna, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky :-).“

Jiří Pokorný napsal/a:

„Nechal jsem si vyvložkovat komín. Odvedli kvalitní práci, byli vstřícní a ochotní, dodrželi vše, co jsme si sjednali. Jsem spokojen a mohu jen doporučit.“

  10. února, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky za kladné hodnocení. Jiří Balda-CEO.“

Michal Hrnčíř napsal/a:

„Nebyl problém,“

  10. února, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky za hodnocení. Balda“

Karel Kondr napsal/a:

„U této firmy jsme objednali v lednu 2020 dodávku krbových kamen pro zahradní altán spojenou s instalací nerezového komínu. Za dva týdny po objednávce bylo hotovo, vše k plné spokojenosti. Takže jenom chválíme a doporučujeme.“

  10. února, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojený. Jiří Balda-majitel.“

THB THB napsal/a:

„Doporučuji. Rychlá, kvalitní a bezproblémová montáž komínu. Díky. T.H.B.“

  10. února, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Jsem rád, že jste byl spokojený. Jiří Balda majitel.“

Pila Komarov napsal/a:

„Veliká spokojenost.“

  10. února, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky.“

martina hanušová napsal/a:

„Uživatel nenapsal recenzi, zadal pouze hodnocení.“

  28. listopadu 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky.“

Lukáš Weisser napsal/a:

„Komíny CZ jsem telefonicky kontaktoval s žádostí o řešení poškozeného komína a jeho opravu. Bylo mi sděleno, ať žádost sepíši a odešlu přes kontaktní formulář. Dnes je to přibližně 3 měsíce a žádná zpětná vazba. Tak děkuji, ale stačilo říct, že nemáte zájem nebo čas.“

  15. září 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Dobrý den, máte naprostou pravdu. Kolega montážník na Vás zapomněl. Naplánoval jsem mu k Vám cestu, ze které nakonec sešlo a pak již mi nedal info. Omlouvám se Vám. Jiří Balda-majitel“

MIlan Hašek napsal/a:

„Děkuji za profesionální přístup. Pokud bych objednal jen zboží, tak z důvodu nutného navýšení komínu, bych komín nemohl dodělat. Ale protože montážní parta má věci navíc, tak se stavba komínu dokončila ještě ten den. Mohu jen doporučit.“

  3. září 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky za hodnocení. Balda“

Michal Vacek napsal/a:

„Vacek Michal, Ledeč nad Sázavou, Habrek . S firmou Komíny CZ jsem velice spokojen. Perfektní jednání, dodržení termínu a rychlá precizní montáž. Hlavně dokáží poradit a najít ideální variantu. Mohu doporučit. A co je další nespornou výhodou je skvělá cena za kvalitní komín.“

  2. září 2020, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky pane Vacku za kladné hodnocení.“

Lubomír Tobiáš napsal/a:

„Stavba komínu - 8 metrů - cca 3 hodinu. Dobrá práce“

  2. září 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Dobrý den, jsem rád, že jste spokojený. Balda Komíny CZ.“

Tomáš Kubinec napsal/a:

„Firmu Komíny CZ mohu doporučit .Velká spokojenost. Dodržení termínu, rychlá montáž a precizní práce.“

  1. září 2020, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky pane Kubinec, jsem rád,že jste byl spokojen.“

Martin napsal/a:

„Vyborna volba. Stavba komina me zastihla v dobe Covid-19 , takze situace byla velmi slozita a i presto Kominy CZ byli flexibilni a profesionalni. Stavel jsem na dve etapy , s tim ze u druhe jsem musel menit termin prave kvuli korone a nebyl problem,ochotni , prijemni , a platba vse az po postaveni dila. Za mne jednicka s hvezdickou.“

  7. srpna 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Jsem rád, že jste spokojený. Balda“

Rodina Macakova napsal/a:

„Ano musím pochválit vstřícné jednání a přístup všech zaměstnanců, naprosto profesionální přístup, vše bylo rychle, dobrá cena dobrá kvalita. Obzvlášt si vážim toho, že mi nedodávají jenom komín ale i montáž. Velmi důležité v průběhu stavby. Montáž není vůbec přeceněná, cena je adekvátní, je tedy vidět, že montáže této firmě nejsou na obtíž, tak jako u zahraničních komínů, kde prostě není možné, aby zástupný prodejce ještě zajištoval montáž. Prostě výhoda lokálního místního českého výrobce, tak jak to má být. Ještě jednou prefesionální přístup. Ano, člověk by tu montáž taky zvládnul sám ale trvalo by to 2x až 3x déle, musel by si to nastudovat.... zbytečné.“

  6. srpna 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky moc na hodnocení. Balda“

Zdeněk Kundrát napsal/a:

„Velká spokojenost. Dodržení termínu, rychlá montáž a precizní práce. Vřele doporučuji.“

  6. srpna 2020, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky.“

Zdeněk Borovička napsal/a:

„Firmu Komíny CZ mohu doporučit. Odborné poradenství, dodržen termín a cenová nabídka. S montáží jsem byl spokojen.“

  6. srpna 2020, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky za hodnocení. BAlda.“

Martin Bouša napsal/a:

„skvela profesionalni firma. bylo dodrzeno vse na cem jsme se dohodli od terminu dodani po stavbu, az po cenu. Vse na vybornou. A to clovek v casech " Korony" oceni nebot, nebylo to vubec jednoduche, ale Kominy CZ byli flexibilni a ochotni. Takze kdyz stavet komin jedine s Kominy CZ.“

  6. srpna 2020, Facebook
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky moc, vážím si Vašeho hodnocení.“

David Fišar napsal/a:

„Vřele tuto firmu doporučuji! Vstřícný, rychlý a profesionální přístup od prvotního zaslání poptávky až po samotné sestavení 10m komínu. Jsem naprosto spokojen!“

  23. července 2020, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky za kladné hodnocení naší práce. Balda“

Zuzana Meskařová napsal/a:

„Naprosto profesionální přístup, rychlá cenová nabídka a realizace. Vše proběhlo vždy bez jakéhokoli problému. Od této firmy mám již třetí komín (vždy jiného typu) a pokaždé maximální spokojenost. Ceny jsou velmi příznivé!“

  13. května 2020, Facebook
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky moc za důvěru.“

P1967P P1967P napsal/a: napsal/a:

„Skvělá spolupráce. Určitě firmu doporučuji. Výstavba komínu rychlá a pracovníci příjemní a ochotní. Zkrátka jedna radost :-)“

  11. května 2020, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Dobrý den. Diky za kladné hodnocení. Moc si ho vážíme. Jiří Balda Komíny CZ.“

Vytlakill - CZE napsal/a:

„Dne 27.3.2020, i v těchto neblahých podmínkách, nám byl dodán a smontován komín 6,6 metrů s černými prvky Top a nerezovou stříškou Napoleon. Jsem jenom v úžasu a spokojen už od počáteční cenové nabídky až po konečnou profesionální realizaci. Už se těším na kamna, na které už mám také připravenou nabídku.“

  27. března 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Dobrý den, snažíme se.“

Milan Vajdečka napsal/a:

„I po mém špatném objednání vše vyřešeno během jednoho dne. Komín Vario, 7,5 metru hotový za osm hodin“

  18. ledna 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky .“

Lenka Kůsova napsal/a:

„Ráda bych přispěla pozitivní zkušeností. Seriozni jednání, pan Balda nam vse vysvetlil, poradil a nacenil. Montáž proběhla v domluvenem termínu a i dodatečnou drobnou reklamaci firma neprodlene vyřešila k mé naproste spokojenosti. Komin je již několik měsíců v provozu a má krásný tah i když je studený. Na firmu se s důvěrou obrátím při mém dalšim projektu. Dekuji.“

  8. ledna 2020, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky moc paní Kůsová, jsem rád, že jste spokojená.“

Hrusky 92 napsal/a:

„Super!“

  21. prosince 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky.“

Akravin napsal/a:

„Šárka Fabianova Profesionální přístup, rychlá realizace, velmi dobre ceny. Montážní technik ochotný a šikovný. Vřele doporučuji. Jsme rádi, že jsme si vybrali tuto firmu.“

  18. prosince 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky za hodnocení.“

milan strauss napsal/a:

„S vašimi komíny jsem spokojen, soukromě i jako projektant staveb. Osobně mám váš komín na chatě již několik let a v naprosté pohodě. Ceny výrobků a montáží jsou velmi dobré.“

  16. prosince 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky moc, jsme rádi“

Hanka Pivonkova napsal/a:

„Opravdu perfektní spolupráce a jednání. Firma nám vždy vyšla vstříc. Kdyby bylo více takových, jééé to by se spolupracovalo !!!!! Moc děkujeme.“

  9. prosince 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„jsme rádi.“

josef syrovatko napsal/a:

„naprostá spokojenost.“

  5. prosince 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„To nás těší :-)“

Pavel Přibyl napsal/a:

„Naprostá spokojenost, dodržení termínu, rychlost montaže i vstřícný přístup od montérů. Objednal jsem si komín i s krbovou vložkou na klic, cena vs kvalita vs rychlost prace 1“

  26. listopadu 2019, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky za kladné hodnocení, budu rád, když nás doporučíte dále.“

oldřich moucha napsal/a:

„Rychle zpracovaná nabídka, profesionální jednání. Montáž komínu precizní a rychlá. Naprostá spokojenost. kéž by to tak bylo i u ostatních firem.“

  6. listopadu 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky moc.“

Oldrich Moucha napsal/a:

„Profesionální a rychlá nabídka . Taktéž i montáž. Maximální spokojenost.“

  6. listopadu 2019, Facebook
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Jsme rádi, že jste spokojen.“

Pavla Škrabalová napsal/a:

„Velká spokojenost, ochota, super domluva, poradenství. Skvělá cena za montáž. I s týmem co komín montoval byla skvělá spolupráce. Doporučuji všem. Těším se až zapojíme krb a komín vyzkoušíme.“

  4. listopadu 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Vážíme si, že jste si zvolila naší firmu.“

Petr Vondráček napsal/a:

„S firmou jsem byl maximálně spokojený...Jak poradenství na místě stavby tak se samotnou stavbou jsem spokojen. Již se těším až namontuji krbový kamna a vyzkouším komín :-) Všem firmu doporučuji.“

  16. září 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky“

Zdeněk Hanzl napsal/a:

„S přístupem i s prací jsem spokojen, jenom při kalkulaci materiálu zpracovatel uvažoval výšku komína od +- 0,00. Neuvažoval výšku komínu od nosné části podlahové konstrukce. Výsledek - chyběl zakládací prvek“

  26. srpna 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Dobrý den, příště se polepšíme :-)“

Utonika napsal/a:

„Profesní jednání naprostá spokojenost doporučuji.“

  5. června 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Jsme rádi, díky.“

Lumír Vik napsal/a:

„Velká spokojenost.Super cena,rychlost zhotovení na jedničku.Těšším se na další spolupráci.“

  11. května 2019, Google
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky Lumíre.“

Petra Vlckova napsal/a:

„Vše proběhlo dle dohody, na firmu je spolehnutí“

  30. dubna 2019, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky moc za důvěru.“

josef duska napsal/a:

„Super odvedená práce, od poptávání až po konečnou realizaci. Jediná připomínka je, že byla možnost nabídnout menší sílu nerez plechu komínových vložek - mohl jsem ušetřit. To je ale zanedbatelný detail.“

  27. června 2018, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Díky.“

Jarmil Nový napsal/a:

„100% spokojenost“

  18. března 2018, Firmy.cz
komíny CZ

Komíny CZ Pohoda domova:

„Jsme rádi, že jste spokojený.“

nahoru

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.   Více informací    Rozumím